Известие

Collapse
No announcement yet.

Механика на долен ляв педал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Механика на долен ляв педал

Струва ми се, че като натискам педала на съединителя се получава нещо като много малко прескачане, но по скоро като нещо механично и ме дразно много защото леко се усеща на крака.

Къде да го търся проблема - колата е 155 1.8ТС и номера го прави независимо дали е топла, студена, запалена и тнт.

това ми се случи и на мен преди известно време, но както се появи така и изчезна, аз лично забелязах, че това нещо се появи при първото по-голямо застудяване, но така и неразбрах от какво е
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Има една полукръгла зъб4атка на педала която обикновено прави тези мизерии и обикновено е пластмасова проверете го защото може да ви остави на път
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_Alfata
        Има една полукръгла зъб4атка на педала която обикновено прави тези мизерии и обикновено е пластмасова проверете го защото може да ви остави на път
        а къде по-точно се намира тая зъбчатка на педала, вижда ли се от вътре та да взема да си я проверя
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Ако е като на Рено - намира се в основата на педала (демек горе), там където се закача жилото.

Comment

Да ама алфата не е с жило.

Comment

Re: Механика на долен ляв педал

Първоначално публикувано от Nikiboy
              Струва ми се, че като натискам педала на съединителя се получава нещо като много малко прескачане, но по скоро като нещо механично и ме дразно много защото леко се усеща на крака.

Къде да го търся проблема - колата е 155 1.8ТС и номера го прави независимо дали е топла, студена, запалена и тнт.
              най вероятно си много претенциозен и усещаш на педала обирането на луфта догато буталото на помпата започне да работи
              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Може и това да е все пак другата кола която карам в момента е лада 1500, та след нея като се кача на алфата се престаравам малко.

Д/Ефекта не се получава когато не натискам до долу съединителя, но не ми харесва като решение. Може би наистина проблема е в хидравликата, най-много да остана без съединител

Comment

Working...
                X